Bolig, sport- og fritidsmesse 2018

Eksklusiv messe i Viborg uge 45: Bolig, sport- og fritidsmessen

I uge 45, den 10-11. november 2018, afholder Huset360 Danmark i samarbejde med Tinghallen i Viborg en eksklusiv og spændende forbrugermesse. Messen finder sted i sportshallerne, da Tinghallen på dette tidspunkt er under ombygning.

Der er tale om en Bolig, Sports- og Fritidsmesse, for de seriøse udstillere og de købedygtige besøgende. Vi inviterer eksklusivt 3.000 gæster til messen fra Viborg og omegn, og der vil desuden være 2.000 vip billetter til udstillernes gæster.

Messen er entrébetalt for at understrege seriøsiteten af messen, og vi tilstræber at det er det voksne publikum, der møder op uden børn. Der vil være en auktion for alle besøgende om søndagen, en begivenhed som er oppe i tiden og er skabt til det købedygtige publikum.

For at alle udstillere får optimal valuta af messen, afholder Huset360 Danmark infomøder op til messen for udstillerne. Efterfølgende afholder vi evalueringsmøder, da vi tror på et tæt samarbejde. Vores udgangspunkt er kvalitet fremfor kvantitet.

Bolig, sports- og fritidsmessen bliver en messe, som Viborg kan være stolt af, og som giver udstillerne adgang til nye kunder og en mulighed for at få fyldt ordrebogen op til vinteren. Der vil max være 2 virksomheder repræsenteret inden for samme branche.

Huset360 Danmark har eksklusivitet på afholdelse af denne messe fremadrettet.

Hvorfor afholder Huset360 Danmark messen i Viborg?

Hos Huset360 Danmark arbejder vi med en holistisk tilgang til markedsføring, når vi hjælper virksomhederne med at planlægge deres markedsføringsstrategi. Faktuelt betyder det, at vi har en 360 graders tilgang til opgaven og søger at kombinere den digitale tilstedeværelse med forbrugernes adfærd og behov i den fysiske verden. Vi løser i dag opgaver for alle former virksomheder i branchen, i det meste af landet.

”Vi er meget stolte over, at vi nu kan præsentere en messe i absolut topkvalitet i Viborg. Vi ved, at Viborg er en pro-aktiv handelsby med et rigt og alsidigt erhvervsliv, og at Viborg tidligere har været vært for gode messer. Tiden er nu igen rigtig, i forhold til at dyrke tilstedeværelsen i den fysiske verden og lade mennesker med fælles interesser for bolig, sport og fritid mødes i et eksklusivt miljø med de rigtige udstillere. Vi har indtil videre oplevet en massiv opbakning til projektet, hvilket glæder os meget”, udtaler direktør Lars Tryk fra Huset360 Danmark.

Ønsker du yderligere information om messen eller ønsker du at bestille en stand, kan du kontakte Huset360 Danmark på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe på telefon 70 27 86 00. 

Se også: Huset360 

Brochure

Book en stand