Danmarks Hyggeligste Halbal med Kandis samt Bjørn & Okay

De kan noget deroppe i Hurup, den lille stationsby i Thy. For eksempel lave let, men fængende og dansevenlig syng-eller-nyn-med-musik, som går lige i hjertet på såvel det mere modne, som det yngre publikum. Derfor er Hurup både base og udgangspunkt for to af Danmarks mest populære dansktop-orkestre: Bjørn & Okay og Kandis.

Gennem flere år har Tinghallen engageret de to orkestre til at levere musikken ved Kongres- & Musikhusets årlige udgave af Alle tiders halbal. Et populært valg, for hver gang er publikum strømmet til for at opleve de to orkestre. Nu sker der snart noget nyt. Lørdag den 26. januar er der Danmarks hyggeligste halbal med Kandis samt Bjørn & Okay på plakaten.

Trængsel på dansegulvet

For mange er ballet ensbetydende med ikke blot én, men adskillige sving-om’er, så der bliver hurtigt trængsel på dansegulvet. For andre er nydelsen ved at lytte til musikken nok i sig selv, eller de nynner eller synger med på de kendte refræner.

Kandis:

Et nyt fantastisk album med Danmarks populæreste danse-partyband Kandis udgives i januar 2018. Som tidligere indeholder Kandis 18 et mix af de tre populære stilarter; Schlager-sounden, traditionel Kandis-sound og så country-sounden. Det er med disse tre stilarter i skøn forening, at Kandis har opnået en popularitet blandt deres mange fans, som er uden sidestykke i Danmark. Det er også med de tre stilarter, at Kandis har fået en lang perlerække af top hits, hvoraf mange er blevet klassikere i det store Kandis bag katalog

Bjørn & Okay:

Det kan næsten ikke blive mere dansk når det er allerbedst når man kigger tilbage på 50 forrygende år med topplaceringer på diverse hitlister landet over, både i den første dansktopperiode i 70´erne, hvor Bjørn & Okay altid var en sikker nummer 1, hver gang de udgav en ny single eller LP, som var formaterne den gang. Også i den anden gyldne dansktop periode gennem 90´erne udgav Bjørn & Okay flere CD´ er som også alle fik topplaceringer ikke mindst på DR´s Dansktoppen. Gennem hele karrieren har det været Bjørn Hansen, som har været fast frontfigur i det populære orkester. Med sin karakteristiske stemme blev Bjørn Hansen lynhurtigt folkeeje og en stor fanskare gjorde, at orkestret op igennem 60´erne og helt frem til i dag hører til blandt de allermest efterspurgte orkestre både dengang som nu. Bjørn Hansen er oprindeligt fra København hvor han startede i Flemming Jacobsens orkester, de blev også populære uden for København og på et job i Thy fandt Bjørn Hansen sit livs kærlighed Gerda, da de spillee til et lille bal i Snedsted. Det medførte at Bjørn Hansen snart flyttede til Thy, hvor han haft base lige siden både med sin familie og sit orkester. Bjørn Hansen mødte hurtigt andre musikere i Thy og fik sig etableret i orkestret Lollypops. I denne første tid mødte Bjørn sin guitarist igennem mange år Hugo Larsen fra Thisted og de kom begge med i Okay Kvartetten, som blev den spæde start til Bjørn & Okay. Samtidig med dette tog Bjørn Hansen en uddannelse som typograf ved et lille trykkeri i Koldby. Denne uddannelse gjorde han færdig i 1970 – men her var orkestret blevet landskendt og han har aldrig brugt sin uddannelse.

 

OBS! Foregår i VIBOCOLD Arena

 

Arrangør: Musik Event